Skip to content Skip to footer

Trinity Partners, zvanični partner Deal Circle Gmbh

Prošle godine smo najavili i vrlo intenzivno radili na uspostavljanju i realizaciji čvrstog partnerstva sa Nemačkom kompanijom Deal Circle Gmbh a od januara 2024. godine možemo i objaviti da je Trinity Partners D.o.o postao zvanični partner vodeće M&A kompanije u Evropi sa sedištem u Nemačkoj koja okuplja najveći broj investitora, vlasnika kapitala, fondova i kompanija koje svoje širenje baziraju isključivo na preuzimanju tj. kupovini drugih kompanija.

Ovo partnerstvo i naše intenzivno prisustvo na Evropskom tržištu, pre svega donosi značajan broj benefita našim klijentima i vlasnicima biznisa u Srbiji koji žele da prodaju svoj biznis tj. svoju firmu, da kroz saradnju sa nama dobiju pristup velikom broju potencijalnih kupaca i investitora, da pregovaraju sa njima o mogućnosti kupovine njihovih firmi. Naša baza i mreža sada broji više od 300.000 potencijalnih kupaca iz celog sveta iz različitih industrija.

Prema zvaničnim podacima, Nemačka je najveći strani investitor u Srbiji, odakle i dolazi najveći broj kompanija koje žele da posluju na ovom tržištu. Većina investitora želi da uđe na tržište Srbije putem akvizicija tj. putem kupovine neke već postojeće kompanije i razvijenog sistema.

Upravo to je jedan od osnovnih razloga strateškog partnerstva  sa Deal Circle-om.

Drugi razlog je njihova jedinstvena platforma za identiikaciju kupaca, gde se u najkraćem roku  formira baza potencijalnih kupaca optimalno prilagođenih na osnovu kriterijuma odabira.  Kao rezultat dobijamo veću stopu završenih akvizicija kao i brže i efikasnije procese.

Šta o našem partnerstvu kaže osnivač i direktor kompanije Deal Circle Gmbh, g. Kai Hasselmann

Kao osnivač DealCircle-a, ponosan sam na našu saradnju sa konsultantskom firmom Triniti Partners, koja je  vodeći  savetnik za M&A (merdžeri i akvizicije) u Srbiji.

Ovo partnerstvo ističe našu posvećenost povezivanju nemačkih investitora sa izuzetnim mogućnostima ulaganja u Srbiji. S obzirom da je Nemačka najveći investitor u Srbiji, prepoznali smo ogroman potencijal za nemačke kupce na ovom dinamičnom tržištu.

Naša platforma nudi jedinstvenu šansu za istraživanje i iskorišćavanje ovih  sinergija, što omogućava vrhunske M&A transakcija za obe strane. Uvereni smo da će ovo partnerstvo ne samo ojačati srpsko tržište, već i podstaći održive i profitabilne odnose između nemačkih investitora i srpskih kompanija.

Author