Skip to content Skip to footer
ŠTA NUDIMO

Profesionalan i poverljiv pristup prilikom prodaje Vašeg biznisa!

Naš zadatak je da pomognemo preduzetnicima i vlasnicima biznisa da izađu iz posla na profitabilan način, tj. da prodaju svoj biznis!

image-29-pm3pp09s0f2taj9d8jije3h7eyoo7gc09b1xb3i3d8

naše usluge

ŠTA NUDIMO

Profesionalan i poverljiv pristup prilikom prodaje Vašeg biznisa!

Naš zadatak je da pomognemo preduzetnicima i vlasnicima biznisa da izađu iz posla na profitabilan način, tj. da prodaju svoj biznis!

Specijalizovani smo za spajanja i akvizicije, strateške alijanse i opšte savetovanje u pronalaženju strateških partnera kroz ličnu mrežu investitora.

Testimonials

Mladena sam upoznao kroz uspješno završeni proces prodaje njegovog prethodnog biznisa Avanti System-a. Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo surađivati s Mladenom jer posjeduje bogato prethodno poduzetničko iskustvo i kreativnu energiju.

Smatram da Trinity Partners može, s obzirom na Mladenovo iskustvo uspješnog vođenja i prodaje biznisa, poduzetnicima na području Republike Srbije biti uspješan partner i podrška u procesima donošenja i provedbe ključnih strateških odluka oko prodaje ili preuzimanja biznisa.

Marko Maurović

Managing director, Audax Partners LLC

Best in class Agency. Trinity Partners is a Team of great talents providing outstanding performances.
They are extremely customer focus with strong problem solving capability.

Highly recommended.

Andrea Minghetti

Director Acquisition & Integration EMEAI, Sherwin-Williams

It is always my pleasure to cooperate with Trinity Partners with Mladen and his highly professional team. They are highly involved in software industry with significant knowledge and client database.

Smeetha Jadhao

Vela Software, M&A Business Development

Mladena smo upoznali kao klijenta koji je iza sebe već imao zavidno poslovno, a i za naš proces dosta bitno M&A iskustvo.  Trinity Partners je prva adresa svakog privrednika i poslovnog čovjeka u Republici Srbiji prilikom strateške odluke – pokretanja kupnje ili prodaje društva. Mladenovo iskustvo kao bivšeg vlasnika nekoliko društava je veoma bitna stavka vama kao potencijalnom klijentu jer Mladen shvaća kako je nositi vaše cipele.

Tomislav Kovalisko

Vestibule Partners LLC, Managing Partner

Prijavite se I budite u toku sa najnovijim vestima iz oblasti akvizicija.